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croute aux fromage

croute aux fromage

Beitragvon ainslee79 » 04 Feb 2004 13:33

vielleicht kennt das jemand danke
ainslee79
 
Beiträge: 0
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Re: croute aux fromage

Beitragvon habo » 04 Feb 2004 20:16

rubberdevil schrieb:

> vielleicht kennt das jemand danke

Hi,

hier 'mal ein Rezept.......es gibt im www unendlich viele Rezepte ! Sind
aber meistens alle in englisch oder französisch. Vor allen Dingen
variieren die Käsesorten. Aber trotzdem.....ich hoffe, ich konnte dir
weiter helfen.

Gruss

habo

S W I S S C H E E S E O N L I N E . C O M



La Croute au Fromage
(3 stages)

Ingredients

4 slices of bread
4 slices of ham
4 eggs
400g to 600g of cheese (Gruyere or Jura)
Dry white wine
Butter
Pepper
Salt
Preparation & Service

Cut 4 slices of bread with approximately 1.5 cm width. Take them from the
middle of the bread, if possible.
Melt 50g of butter on a frying pan and put the slices of bread in it until
they get slightly brown.
Take them out of the pan and drop some wine in the center of each slice of
bread. Do not soak the bread. Let it rest for some minutes.
Put a thick slice of ham on each slice of bread so that it is completely
covered.
Spread thin slices of cheese over each ‘croute´.
Dispose the 4 pieces on a flat plate and take it to the oven. Set the
average temperature to between 150 - 180 degrees celsius, until the cheese
melts.
Fry the eggs separately on a frying pan.
Deposit an egg on each ‘croute’. Add pepper and serve hot.
Bon appetit !
habo
 
Beiträge: 53
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